Ombygning i Nordjylland

Normalvis når man hører ordet ombygning, tænker man at det må være tæt beslægtet til renovering. Forskellen på de to er, at ved ombygning foretages der radikale ændringer på bygningen, hvor renovering normalt udføres for at reparere eller ændre på boligens æstetiske udtryk. Hos JA byggerådgivning, vejleder og rådgiver vi både privat- og erhvervspersoner i forhold til ombygning i Nordjylland.

Ombygning og tilbygning er et godt alternativ

Ændringer i livsvilkår kan medføre et ønske om ombygning af boligen, for at gøre plads til disse nye krav. Det at få foretaget en ombygning eller tilbygning, er ofte et alternativ til at finde nyt hus. Grunden til at man skulle vælge at få ombygget er, at det på lang sigt er billigere end at finde helt nyt.

Når der skal ombygges, er det værd at overveje:

  • Hvad er økonomisk bedst? Købe nyt eller investere i eksisterende hus
  • Kommer der nye/flere krav i fremtiden - nye børn eller flytter de hjemmefra?
  • Hvad er mest tidskrævende - Flytte eller bygge om? 

Vi sætter os sammen og gennemgår alle jeres ønsker og krav, sådan at i med ro i maven kan tage den beslutning der er rigtig for jer. Vi vægter ærlighed og god kommunikation højt og vi lever af tilfredse kunder. JA byggerådgivning er også en tegnestue, så vi kan også deltage i idéfasen af dit projekt, sådan at der også bliver taget højde for hvordan ombygningen vil blive brugt i hverdagen.

Tegnestue med erfaring

Som nævnt ovenfor er vi en tegnestue, som kan vejlede dig på alle punkter inden for byggeri. Ønsker du at høre mere kan du kontakt os på telefon 40 46 46 31 eller ved at sende os en mail på j@byggeraadgivning.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Dette kan vi bruge som udgangspunkt til en dialog, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig.