Tilbygning i Nordjylland

Går du med drømmen om mere plads i boligen eller skal der tilføjes et ekstra værelse? Så kan en tilbygning være den helt rigtige løsning for dig. Alternativet til tilbygning er at finde nyt og det kan for mange slet ikke betale sig. Når der bliver lavet en tilbygning, tilføjes der ekstra plads i boligen, som du kan bruge på det du ønsker. Hos JA byggerådgivning hjælper vi privat- og erhvervspersoner med planlægningen af deres tilbygning. Med base i det nordjyske, rykker vi ud og hjælper med tilbygning i Nordjylland.

Professionel byggerådgivning til din tilbygning

Vi er en professionel byggerådgiver med egen tegnestue, hvilket gør det muligt for os at rådgive dig i forhold til dit tilbygningsprojekt. Vi har indgående kendskab til arkitektarbejde samt brug af materialer. Vi tager altid udgangspunkt i dit nuværende byggeri, sådan at der er en rød tråd gennem hele byggeriet.

Fordelene ved en tilbygning

Fordelene ved en tilbygning strækker sig langt ud over blot at tilføje ekstra kvadratmeter til hjemmet. Udover den åbenlyse fordel med mere plads, bidrager en tilbygning til at skabe værdi og glæde i dagligdagen. Det kan være, at familien er vokset, og der er behov for et ekstra værelse til den nyankomne, eller måske ønsker I blot et ekstra badeværelse for at gøre hverdagen mere praktisk og komfortabel. Uanset årsagen, giver en tilbygning jer mulighed for at tilpasse jeres hjem efter jeres behov, uden at skulle begive jer ud på det anstrengende boligmarked.

Ofte betragtes en tilbygning som en ren udgift, men det er vigtigt at huske, at det faktisk tilføjer værdi til boligen. Pladsmangel er en af de primære bekymringer for potentielle boligkøbere, og en veludført tilbygning kan være afgørende for, om huset bliver solgt eller ej. Derfor kan en tilbygning betragtes som en investering i fremtiden, da den ikke blot tilføjer værdi til boligen, men også øger jeres daglige livskvalitet.

Kontakt os for rådgivning i tilbygning

Skal du have bygget nyt, så gør brug af vores mange års erfaring. Vi har speciale i arkitektarbejde og vi sørger for at byggeriet passer sammen med de omkringliggende omgivelser

Vi kan kontaktes på telefon 40 46 46 31 eller ved at skrive en mail til os på j@byggeraadgivning.com. Hvis du ønsker, har vi også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.