Går du med drømmen om mere plads i boligen eller skal der tilføjes et ekstra værelse? Så kan en tilbygning være den helt rigtige løsning for dig. Alternativet til tilbygning er at finde nyt og det kan for mange slet ikke betale sig. Når der bliver lavet en tilbygning, tilføjes der ekstra plads i boligen, som du kan bruge på det du ønsker. Hos JA byggerådgivning hjælper vi privat- og erhvervspersoner med planlægningen af deres tilbygning. Med base i det nordjydske, rykker vi ud og hjælper med tilbygning i Nordjylland.

Tilbygning i Nordjylland

Vi er en professionel byggerådgiver med egen tegnestue, hvilket gør det muligt for os at rådgive dig i forhold til dit tilbygningsprojekt. Vi har indgående kendskab til arkitektarbejde samt brug af materialer. Vi tager altid udgangspunkt i dit nuværende byggeri, sådan at der er en rød tråd gennem hele byggeriet.

Læs om fordelene ved tilbygning

  • Mere plads i hjemmet

Mere plads i hjemmet kan være med til at give værdi og glæde i hverdagen. Måske er der kommet en lille ekstra ny, som kræver sit eget værelse, eller måske vil i gerne have et ekstra badeværelse. Uanset grunden, slipper i for at skulle ud og kigge på nyt.

  • Øger ejendomsværdien

Man kan godt have en tilbøjelighed til at se en tilbygning som værende udelukkende en udgift, men mange glemmer at det faktisk tilføjer værdi til boligen. Pladsmangel er faktisk en af de afgørende faktorer hos boligkøbere, som afgør hvorvidt huset bliver solgt. Du kan derfor se en tilbygning som en investering i fremtiden, samtidig med at det giver værdi og glæde i hverdagen.

Kontakt os for rådgivning i tilbygning

Skal du have bygget nyt, så gør brug af vores mange års erfaring. Vi har speciale i arkitektarbejde og vi sørger for at byggeriet passer sammen med de omkringliggende omgivelser

Vi kan kontaktes på telefon 40 46 46 31 eller ved at skrive en mail til os på j@byggeraadgivning.com. Hvis du ønsker, har vi også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.