Et sommerhus er familiens hjerte, som danner rammer for hygge og nærvær. Derfor er det også naturligt at man ønsker et unikt sommerhus, som tager højde for ens behov og ønsker. Flere og flere danskere får hjælp fra arkitekter til at få tegnet deres sommerhus. Hos JA byggerådgivning tilbyder vi arkitekttegnede sommerhuse.

Arkitekttegnet sommerhus i Nordjylland

Hos JA byggerådgivning vægter vi kommunikation og samspil højt. Med samspil mener vi ikke blot samarbejdet mellem os og jer som kunder, men vi refererer også til bygningen og de omkringliggende omgivelser.
Et sommerhus er kendetegnet ved at være placeret i naturen og vi ønsker at indarbejde naturen i selve bygningen. Derfor tager vi udgangspunkt i naturen der ligger omkring grunden. 

I har selvfølgelig mulighed for at opstille nogle krav, som sommerhuset skal overholde. Dette kunne fx være:

  • Antal sovepladser
  • Materialevalg
  • Andre faciliteter - Spa, sauna mm.

Vores sommerhuse bæger præg af enkel arkitektur og god byggeskik, hvor hele huset udnyttes til fulde. Vi tegner sommerhuse som egner sig til familieliv og gode stunder, hvor mennesker mødes og nyder hinandens selskab.

Inde på vores side omkring referencer, kan du gå på opdagelse i nogle af vores tidligere sommerhus-projekter. Her kan du finde inspiration til hvordan du kunne tænke dig dit sommerhus blev udformet. Har du specifikke ønsker til udelivet er det også noget vi gerne vil rådgive dig i. Ønsker du flere terrasser eller måske udeplads til at børn og unge kan udfolde sig er dette også en mulighed.

Kontakt os og sammen bygger vi dit sommerhus

Er du klar til næste skridt og vil du i gang med byggeriet. Vælg et arkitekttegnet sommerhus, så får du et unikt og personligt sommerhus. Mange vælger et byggefirma, som masseproducerer sommerhuse - Her mister man hurtigt det personlige element og følelsen af at det er ens eget.

Har du brug for at høre hvordan vi kan hjælpe dig godt på vej til dit nye arkitekttegnede sommerhus, så kontakt os i dag. Vi kan kontaktes på telefon 40 46 46 31 eller ved at sende os en mail på j@byggeraadgivning.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde, så vender vi tilbage hurtigst muligt.