Din tegnestue i Nordjylland

Går du med drømmen om nyt? Hvad end det er nyt hus, sommerhus eller tilbygning, så vil JA byggerådgivning gerne hjælpe. Vi tilbyder arkitekttegnede løsninger fra vores tegnestue for både privat- og erhvervspersoner i Nordjylland.

Tegnestue til dit drømmeprojekt

Med base i det nordjyske rådgiver vi dig, sådan at du kommer i mål med dit drømmeprojekt. Vi tager dig med hele vejen og sammen finder vi frem til en smuk løsning. 

Som byggerådgiver og tegnestue tilbyder vi arkitekttegnede løsninger til blandt andet:

  • Opførsel af nyt hus
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Sommerhus

Vi har både privat- og erhvervskunder, som hver især har forskellige krav og behov til deres projekt. Vi vægter dialog og samarbejde højt, foruden dette vil vi ikke kunne skabe det ønskede byggeri. 

Inde på vores side med referencer kan du gå på opdagelse i nogle af vores tidligere projekter. Her kan du finde inspiration og få en idé om hvad vi som tegnestue, kan tilbyde. Vi har opdelt vores referencer i privat og erhverv.

Inddragelse af natur og lokalmiljø

Hos JA byggerådgivning er det vigtigt at vores byggerier indgår i et samspil med naturen og det omkringliggende lokalmiljø. Vi ser på naturen og de andre byggerier i området, som inspirerer vores arkitekttegninger. Udover at finde inspiration fra omgivelserne, så har vi en indgående forståelse og passion for materialer og tiden tendenser.

Vi har en finger på pulsen, sådan at dit byggeri føles moderne og nutidigt. VI tager også højde for at byggeriet er miljøvenligt, både i brug og opførsel. Vi elsker at vores kunder er en del af processen, så har du billeder eller anden form for inspiration, tager vi gerne udgangspunkt i dette. Vi er en professionel tegnestue der vægter kommunikation, samarbejde, kreativitet og punktlighed højt.

Kontakt vores tegnestue i dag

At få rådgivning fra en byggerådgiver og tegnestue behøver ikke fylde en stor del af byggebudgettet. Et nyt byggeri er noget som skal bruges i mange år og derfor er det vigtigt at man får muligheden for at sætte sit personlige præg på det.

Kontakt os i dag på telefon 40 46 46 31 eller ved at skrive en mail til os på j@byggeraadgivning.com. Vi har også en kontaktformular. Her er du velkommen til at stille spørgsmål. Har du allerede en idé omkring dit byggeri, kan du også skrive til os omkring dette. Vi ser frem til at høre fra jer.