JA Byggerådgivning rådgiver private, almene og offentlige bygherrer gennem hele projektets levetid, fra start til slut. Vi sikrer at projektet og dets mange facetter bliver en succes. Vi sørger for at dine interesser bliver varetaget, hvor vi rådgiver helt fra idéfasen til at det endelige byggeprojekt står klar. Vi yder bygherrerådgivning for alle i Nordjylland.

Få en god start og kom sikkert i mål

Ved større byggerier er det smart at alliere sig med en bygherrerådgiver, som sikrer at byggeprojektet bliver fulgt godt og sikkert til dørs. Uanset hvilket projekt du skal til at påbegynde, er JA byggerådgivning altid klar til at yde professionel rådgivning.

Når du indgår i et samarbejde med os sørger vi for at du er klædt på til at træffe de beslutninger der resulterer i det bedst mulige slutresultat. Større byggeprojekter er komplicerede, så gør derfor brug af en bygherrerådgiver.

Bred vifte af kompetencer

Vi har en bred vifte af kompetencer, som kommer vores kunder til gode. Vi har erfaringer med byggeprojekter for både privat- og erhvervspersoner. Vi har indgående kendskab og forståelse for hvordan mennesker interagerer og færdes i byggerier og bygninger. Et byggeprojekt kan være svært at forudse og derfor kan beslutninger der tages indledningsvis, have stor betydning for kvalitet, tidsplan og økonomi. Gør du dit forarbejde ordentligt, sikrer du ikke blot at byggeriet udføres korrekt, du sikrer også en overskuelig tidsplan samt det økonomiske aspekt. 

Vi er ikke bange for at stille svære spørgsmål, for det er netop disse, som sikrer at det er lettere at navigere gennem et langt forløb.

Kontakt os i dag for bygherrerådgivning

Har du et projekt foran dig og har du brug for at sikre dig gennem hele projektets levetid, så vil vi rigtig gerne være din bygherrerådgiver. Vi kan kontaktes på telefon 40 46 46 31 eller ved at skrive en mail til os på j@byggeraadgivning.com. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular - Her kan du stille spørgsmål eller skrive omkring dit projekt, så vender vi tilbage til dig.