Skal der bygges nyt hus, så er der en masse overvejelser som skal gøres og en masse ting at tage stilling ting. En af de helt store ting er hvorvidt huset skal være arkitekttegnet eller om det skal være et af de populære typehuse. Der er fordele og ulemper ved begge, som vi på denne side vil gennemgå. JA byggerådgiver tilbyder arkitekttegnede huse, som tager højde for dine ønsker og behov.

Arkitekttegnet hus i Nordjylland

Vi vil gerne prøve at gøre dig klogere på hvad du får hos os, når du vælger at få arkitekttegnet din nye hus. Først og fremmest får du en samarbejdspartner, som du kan sparre med, gennem hele projektets levetid. Vi har erfaring med forskellige typer af huse og forskellige typer af erhverv.

Er det vigtigt for dig at du har indflydelser på de løsninger og detaljer der kommer til at være i huset, så er et arkitekttegnet hus det rigtige valg. Når du får en arkitekt på sagen, kræves det også at du er en del af designprocessen. Du er trods alt slutbrugeren og det er dine ønsker og behov, som skal tilgodeses. 

Når du vælger et arkitekttegnet hus får du:

  • En helt unik bolig, der er skræddersyet dit behov og dine ønsker. Du har med andre ord stor indflydelse på slutresultatet
  • En rød tråd gennem hele byggeriet. Her bliver der taget højde for de små detaljer og materialevalg, sådan at helhedsindtrykket er ensartet
  • En arkitekt der kan give dig æstetisk og funktionel rådgivning - Dette gælder både byggeteknisk, men også lovgivningsmæssige overvejelser
  • En kreativ process - Løsninger og idéer du ikke selv havde tænkt på, bliver bragt på banen


Udover ovenstående er det også værd at nævne den sparring man får adgang til i løbet af byggeriet. Hos JA byggerådgivning er vi også byggerådgivere, som kan hjælpe og rådgive under hele byggeriet.

Få en pris på et arkitekttegnet hus

Intet projekt er ens og derfor vil vi råde dig til at tage kontakt til os. Har du allerede nogle idéer vil de fungere som udgangspunkt for dialog. Vi kan kontaktes på telefon 40 46 46 31 eller ved at sende os en mail på j@byggeraadgivning.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde med informationer og ønsker til dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.